Забавни реклами с охранителни камери

Ежедневно у нас се извършват множество престъпления, чийто извършители остават анонимни. Голяма част от тях са посегателствата върху домовете на повечето от нас, в моменти когато не сме у дома.

Това е една от основните причини все повече хора да търсят решение на проблема с инсталация на система за видеонаблюдение с цел предотвратяване на кражбите на лично имущество.

Предлагаме ви няколко забавни реклами по темата разработени за фирма инсталираща системи за видеонаблюдение.

Освен забавната част на нещата, факт е, че благодарение бързото развитие на технологиите цените на камерите за видеонаблюдение са все по-ниски и все по-достъпни, а възможностите все по-големи. Като започнем от по-ниските цени на камерите за видеонаблюдение и достигнем до възможността записващото устройство (DVR) да ви извести ако има засечено движение или влизане в имота ви.

Интересен факт е, че преди години камерите за охрана и камерите с висока резолюция са се ползвали само в банките и техните клонове, но с годините, както и сами знаете, нещата се променят.

Както се вижда и в горният клип въпреки забавната му страна, колкото и да роптаем срещу все по-големият брой охранителни камери, то никой от нас не е застраховат от нападение на улицата. А в такива случай охранителната камера може да се окаже най-добрият ни приятел помогнал в разкриването на извършителят.

Важно е да имате предвид, че за да инсталирате система за видеонаблюдение не е нужно да притежавате редки и скъпи вещи или да държите големи суми пари в дома си. Камерите могат да са отличен помощник при следенето на това какво правят децата ви в двора или съседната стая, а вие без да се притеснявате, че нещо може да се случи – да „откраднете” малко време и за себе си.

Най-често, за случай като описаният, хората се възползват от ИП камери (IP камери), които имат възможност да предават директно видеосигнала през интернет, а от там  ида бъде наблюдаван от всяка точка на света.

Повече подробности за моделите камери, цените на камерите за видеонаблюдение можете да намерите в нашият онлайн магазин за видеонаблюдение.

Ако статията ви е харесала и била полезна – не пропускайте да я споделите с приятели в социалните мрежи.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Забавни реклами с охранителни камери, 10.0 out of 10 based on 9 ratings

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *