Меню
Количка

Блог - video-nabliudenie.com RSS Feed

04 февр. 10 причини да изберете Hikvision камери за видеонаблюдение
Team MB Vision 0 1173
Hikvision е един от водещите световни производители на камери за видеонаблюдение и системи и комплекти за наблюдение. Със своите усъвършенствани тех..
03 февр. Промени при ползване на Wi-Fi камери Hikvision с Hik-connect
Team MB Vision 0 6580
Hikvision оповестиха няколко важни промени в новите ревизии на фърмуера на безжичните си модели. Към момента промените засягат два от моделите на ма..
05 дек. Термовизионните камери: възможност за бърза реакция в трудни ситуации
Team MB Vision 0 4337
Със сигурност видеонаблюдението гарантира сигурност и спокойствие, когато знаем, че можем да видим случило се събитие или случващото се в реално време..
01 ноем. Как бързо и в 5 стъпки да изберете камери за видеонаблюдение?
Team MB Vision 0 2499
Имате нужда от система за видеонаблюдение, но се колебаете при избора? Ако е така може да разгледате нашите готови комплекти или да изберете сами всич..
09 апр. Видео: Цигани бият продавач в магазин за хранителни стоки в Габрово
Team MB Vision 0 94592
Онлайн се появи видео от охранителни камери в габровски магазин, които са запечатали момента, в който група цигани нападат и бият момче от персонала. ..
26 март Hikvision AcuSense - какво представлява технологията?
Team MB Vision 0 2385
Hikvision съвсем скоро представиха новата си технология AcuSense, която ще се предлага в някой от моделите камери и записващи устройства.Какво всъщнос..
19 март Онлайн видеонаблюдение на Hikvision устройство
Team MB Vision 0 2830
В тази статия на кратко ще ви обясним, а подробно може да видите във видео демонстрацията как да настроите онлайн достъп до IP камера или рекордер на ..
14 ноем. Видеонаблюдението в Китай разпознава хората по походката
Team MB Vision 0 4118
Китай е държавата с най-голям брой камери. В страната ефективно работят над 170 млн охранителни камери, а полицията е „прегърнала“ идеята на Гугъл за ..
31 окт. Система за видеонаблюдение със соларно (автономно) захранване
Team MB Vision 0 4924
Решихме да се спрем на интересен казус, с който не малко хора се сблъскват. Често получаваме запитвания за изграждане на видеонаблюдение на места, кои..
30 окт. Как да изберем хард диск за ДВР устройство?!
Team MB Vision 0 7250
Както в много други случаи от практиката и при темата за необходимото време за видеозапис има доста екстремуми в исканията на клиентите.Когато попитам..
15 апр. Какво е Wide Dynamic Range (WDR) функция?
Team MB Vision 0 4494
Често срещан проблем при проектирането на охранителни системи за видеонаблюдение е компенсирането на силната външна светлина. Този проблем се появява ..
19 февр. Ще монтират още 1400 камери за видеонаблюдение в училищата
Team MB Vision 0 7175
Към момента в училищата у нас има монтирани над 3600 камери за видеонаблюдение, като броят им се планира да достигне 5000, каза министърът на образова..
Показани 1 от 12 | 70 (6 Страници)