Блог за видеонаблюдение

Видеонаблюдение – Практическо приложение, направи си сам, прочети ревюта


Блог за видеонаблюдение - Видеонаблюдение – Практическо приложение, направи си сам, прочети ревюта

Видеонаблюдение пази подлезите на „Ботевградско шосе“ в София

Видеонаблюдение СофияВидеонаблюдението се е доказало като най-ефективният метод за превенция и защита от вандалски и криминални посегателства върху имущество. Системите за видеонаблюдение са приложими както за малки, така и за големи обекти, като доказателство за това е новият център за видеонаблюдение в София.

Целта на системата за видеонаблюдение е да охранява 15 подлеза в София, като центъра е локиран на „Ботевградско шосе“. За целта в новият център за видеонаблюдение в София са осигурени оператор, който следи случващото се на камерите, а също така и патрул готов при нужда да реагира на сигнал от центъра.

Плановете са през следващата година да бъдат монтирани камери за видеонаблюдение на Нови Искър, в парка Заимов, пешеходната зона на бул. „Витоша“, както и пред Централна гара.

Освен посочените места, които ще под наблюдение с камери, то Ротондата и цялата част от Пета градска по „Мария Луиза“ към „Лъвов мост“ също ще бъдат със система за видеонаблюдение.

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Видеонаблюдение пази подлезите на „Ботевградско шосе“ в София, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Предишна публикация:
Система за видеонаблюдение
Какви са предимствата на готовите системи за видеонаблюдение?

Системите за видеонаблюдение стават все по-достъпни за все повече хора, които искат да си осигурят сигурност и спокойствие като защитят...

Затвори