Блог за видеонаблюдение

Видеонаблюдение – Практическо приложение, направи си сам, прочети ревюта


Блог за видеонаблюдение - Видеонаблюдение – Практическо приложение, направи си сам, прочети ревюта

Как се настройва ДВР устройство?

Как да избера модел ДВРЕдин от често задаваните ни въпроси от наши клиенти е „Как да настроим ДВР рекордера си?“, който са поръчали от ЕМ БИ ВИЖЪН. Първо и задължително е след като сте си купили ДВР е да се запознаете с подробната инструкция за ползване и настройка.

Всеки ДВР, който продаваме и можете да поръчате онлайн от нашите магазини, има в комплекта диск съдържащ CMS софтуер и подробна инструкция във вид на PDF файл. В него ще намерите описано в детайли всяко меню на рекордера, както и начини за настройка.

За да ви улесним сме подготвили и демо видео, в което да ви покажем как изглежда инсталираният CMS на ДВР устройство, както и основните функции, възможности и настройки от наличните менюта.

Надяваме се това кратко видео ръководство да ви е било полезно и ще ни е интересно да разберем с какви трудности сте се сблъскали при настройката на вашият рекордер, както и какво бихте искали да видите във вид на други видео ревюта и уроци?

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Как се настройва ДВР устройство?, 10.0 out of 10 based on 8 ratings

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Предишна публикация:
Как да избера модел ДВР
Пълно ръковоство за сравнение на характеристики при избор на ДВР

Със сигурност на всеки във вашето положение би помогнала някоя, всяка система за видеонаблюдение. Но щом четете това вие не...

Затвори